Merken

Wij zijn exclusieve dealer van de merken Stanley&Stella en Earthpositive®. Deze twee bijzondere merken bieden trendy kleding van zeer goede kwaliteit, die lekker zit en er ook nog mooi uitziet.  De kleding voldoet aan de normen die gesteld zijn in de Fair Wear Foundation. Stanley&Stella en Earthpositive® zijn op verschillende manieren gecertificeerd, wat de maatschappelijke verantwoordelijk bevestigd.

Wij zijn er trots op dat we jou deze merken kunnen aanbieden. Kleine oplages zijn bij ons geen probleem en de kleding is zelfs zonder bedrukking bij ons te koop, omdat we de aankoop van milieuverantwoorde en kwalitatief goede kleding toejuichen.

 

Stanley&Stella

Ssoverview

Klik hier voor de catalogus.

Stanley&Stella is ontstaan uit de overtuiging dat de textielindustrie op een meer verantwoordelijke manier moet handelen. Verandering lijkt hen de enige optie. Zij streven naar duurzame ontwikkeling in de hele toeleveringsketen.

Stanley&Stella is een toonaangevend bedrijf op de imprint markt dat kwalitatieve en modieuze kleding produceert op duurzame wijze. Duurzaam ondernemen is dan ook een kernwaarde die Stanley & Stella op alle vlakken toepast. Van de keuze van de vezels, de productie, de distributie en de verpakking tot in je garderobe. Zij maken kleding om van te houden, ontworpen met een optimale pasvorm en vervaardigd door vakmensen die eerlijk worden beloond.

Elk proces van de productieketen, van de inkoop van de vezels tot het afgewerkte product, moet op een duurzame manier gebeuren, elke leverancier moet aan hun criteria voor duurzaamheid voldoen. Voor Stanley & Stella is duurzaamheid veel meer dan organische vezels gebruiken, het is onderdeel van hun DNA.

Earthpositive®

Epoverview

Klik hier voor de catalogus.

Earthpositive® is ontstaan in de huidige moderne tijd, waarin de wereldwijde industrie onherstelbare schade heeft aangebracht aan het milieu en daarmee aan ons klimaat. De missie van Earthpositive® is te inspireren en oplossingen voor het klimaatprobleem waar te maken.

De kledingindustrie is al lang de meest milieuonvriendelijke en sociaal schadelijkste industrie. Het doel van Earthpositive® is bewijzen dat het mogelijk is om (katoenen) kleding te produceren zonder enig nadelig effect op de bodem of het water van de aarde, haar bewoners, of op het klimaat.

Organische en ethische standaarden zijn het uitgangspunt in de EarthPositive® toeleveringsketen. Deze neemt de uitstoot van broeikasgassen zoveel als vandaag de dag mogelijk is weg door middel van biologische landbouw en door het bereiken van de Carbon Neutral-status in de productiefase.